„Pođimo zagrljeni zajedno u ovaj začarani svet,
u ljubavi je čudna snaga što korak pretvara u let”

Dom zdravlja Hemikal postoji pune 2 decenije i pored toga što je vodeća privatna zdravstvena ustanova u Kolubarskom okrugu, vodeća je i u svom profesionalnom odnosu prema pacijentima i poslovnim saradnicima. Ali, vodeća je i po specifičnoj internoj atmosferi, poverenju i porodičnom odnosu koji gradi prema svojim zaposlenima!
„La famiglia di Hemikal” broji oko 40 zaposlenih, računajući Hemikalov Dom zdravlja u Valjevu, laboratorije Hemikal u Beogradu i Lazarevcu, kao i Hemikalovu ordinaciju u Ubu. Od kako su početkom leta okačene pozivnice na oglasnu tablu, u Hemikalu svi nestrpljivo iščekuju tri lepa privatna događaja. Naime, zakazane su tri svadbe i to u isti dan, u tri različita grada! Tri divne devojke koje rade kao medicinski tehničari udaju se 1. avgusta u Valjevu, Lazarevcu i Ubu!Svadba

 

Naša valjevka Jelena Marić, koja je deo Hemikalove porodice već 7 godina, venačaće se za našeg valjevca Nemanju Pavlova u Crkvi Pokrova Presvete Bogorodice, a u restoranu „Paviljon” najavljuje „feštu bez granica” (tako piše u pozivnici :-)).

Svadba

 

 

Mirjana Ranković, koja radi već 10 godina u laboratoriju u Lazarevcu, reći će sudbonosno „Da” svom izabraniku Dejanu Čukariću, a slavlje je zakazano u restoranu „Knjaz” nadomak Lazarevca.

 

Svadba

 

 

Ubljanka Maja Aleksić, zaposlena je u Hemikalovoj ordinaciji u Ubu 4 godine, i tog 1. avgusta postaće gospođa Vujić.

 

Svi zaposleni u Hemikalu jednoglasno se slažu da će taj dan odigrati timski! Treba istog dana ispoštovati sva tri čina sklapanja braka i svojim prisustvom, ne samo uveličati slavlje, već mladencima dati podršku. Naravno, valjevski tim Doma zdravlja Hemikal naglašava da će najviše vremena provesti na slavlju „njihove lepe” Jelene Marić. Očekuje se da će uz mladence na „Paviljonu” prvi zaplesati Olga i Vladan Mihajlović, bračni par koji čvrsto stoji na čelu ove uspešne porodične službe. Zaposleni kažu da je slavljenička atmosfera uz njih dvoje uvek divno drugačija, vraća u neke stare dane, dane „Korzoa”, kada su devojkama maniri bili jedino i najjače oružje, i kada je svaki mladić bio džentlmen!

 

 

Partneri

 Copyright © 2018 Hemikal.